Als 15 jarige puber ben ik in 2002 begonnen met het afsluiten van een sportschool abonnement. De hele fit industrie was op dat moment onherkenbaar vergeleken met de geëxplodeerde scene zoals we die nu kennen.

Geen social media, fitgirls of Joël Beukers op je beeldscherm. Echter was ik als mager ventje gretig genoeg om zoveel mogelijk te leren over fitness en krachttraining. Ik wilde gespierder worden.

Tja, ik kan wel proberen het zo politiek correct te omschrijven, maar zo denk je nou eenmaal als onzekere puber. De eigenaar van mijn sportschool werd al snel gek van mijn eindeloze vragen en leergierigheid, en bood me na een tijdje een opleiding én functie aan als fitness begeleider. Ik was zo trots als een pauw!

Ik ben TrainerTom.nl gestart om met mijn kennis anderen te helpen en te motiveren. Jouw Personal Trainer, maar dan op YouTube.

Tom Oldenburg

Gaandeweg deed ik ervaring op in het begeleiden van beginnende sporters, jong en oud. Hoe bouw je je training op? Welke oefeningen zijn belangrijk en hoe moet je deze op de juiste manier uitvoeren? Ik merkte dat ik het erg fijn vond om mijn kennis over te brengen aan anderen én deze mensen daarbij te helpen. Om wat dieper in de stof te duiken was de meest logische stap mezelf verder te ontwikkelen als Personal Trainer en mij in te schrijven voor de studie Fysiotherapie.

Anno 2020, een dijk aan kennis en ervaring rijker, ben ik inmiddels voor mijzelf begonnen als Fysiotherapeut en Personal Trainer. Ik heb door de jaren heen ervaring opgedaan bij verschillende praktijken, sportclubs, gyms en ben de nodige opleidingen en cursussen gaan volgen. Al deze kennis heb ik gebruikt om TrainerTom.nl te gaan vormgeven. Maar wat is TrainerTom.nl?

Wat is TrainerTom.nl?

Ik ben TrainerTom.nl gestart om mijn kennis met jou te delen. Zie mij als jouw Personal Trainer en Fysiotherapeut op YouTube. In mijn video’s laat ik oefeningen en workouts zien, die je in de gym of thuis uit kunt voeren. Verder ga ik jou helpen bij het realiseren van jouw doelen. Het maakt niet uit of je net bent begonnen met sporten of dat je al langere tijd bezig bent en jouw kennis wilt verrijken. Bij mij ben je aan het juiste adres.

Je kunt mij elke vraag stellen die je wilt. Of je dit nou doet op m’n website, onder m’n video’s op YouTube of via een ander social media kanaal. Het maakt niet uit. De meest interessante vragen neem ik mee in mijn afleveringen.

Abonneer je vandaag nog op mijn YouTube kanaal en mis geen aflevering meer!