Op zoek naar een

Personal Trainer in Amsterdam?

Aangenaam… mijn naam is Tom Oldenburg, beter bekend als Trainer Tom. Ik help jou graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Met trainingen die jij leuk vindt, dat beloof ik je.

Meer info → Afspraak maken →

Original Physic
Gedempt Hamerkanaal 10, 1021 KM Amsterdam
Route →

Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen te werken in een healthcenter waar ik zelf geregeld trainde. Door mijn leergierigheid en enthousiasme ben ik als fitness instructeur in het vak gerold en heb me zo door de jaren heen ontwikkeld als personal trainer, fysiotherapeut en sportmassage therapeut.

Aan de slag

Wat ik graag wil weten is wat jouw motivatie is om je doel te bereiken. Dit doel kan wellicht te maken hebben met meer tevredenheid over je lichaam, sportspecifieke mijlpalen die je wilt behalen of blessures/pijnklachten waar je van af wilt. Wat de reden ook is, door middel van een uitgebreid intakegesprek zal duidelijk worden welke weg we gaan bewandelen, waarin ik de leidraad zal uitstippelen.

Mijn trainingen en coaching zijn laagdrempelig maar altijd met een professionele en vooral positieve benadering. Of je dus een beginnend sporter bent of wat meer ervaren, bij mij ben je altijd aan het juiste adres om aan je persoonlijke doelen te werken. Mijn klanten noemen mij soms streng, maar daarnaast vooral enthousiast en alles uitdragend met een positieve mindset. Mijn workouts bestaan voornamelijk uit kracht- en conditietraining, high intensity training, circuit training en bokstraining. Je gaat trainen leuk vinden, dat beloof ik je.

Dus wil jij

 • Gezonder in het leven staan
 • Slanker en sterker worden
 • Jouw sportprestaties verbeteren
 • Plezier hebben in trainen
 • Op een professionele wijze trainen met een personal trainer én fysiotherapeut

Gebruik dan het formulier op deze pagina en boek je eerste sessie met mij!

Afspraak maken →

Tarieven

Personal Training
€80 per sessie

Duo Training
€120 per sessie

In het kort

 • Personal Training Amsterdam
 • Revalidatie
 • Kracht- en conditietraining
 • High Intensity Interval Training
 • Circuit training
 • Padstraining
 • Positieve coaching
 • Combi Fysio & PT
Veelgestelde vragen bekijken →

Plan je eerste sessie

Bekend van YouTube

In 2012 ben ik gestart met het creëren van video’s voor YouTube onder de vlag van Workout Squad. Een collectief van experts uit de fitness-branche. Door veranderende prioriteiten stopte ik daar in 2014 mee. De roep om nieuwe content bleef echter aan en eerder opgenomen video’s werden tienduizenden keren bekeken. Om die reden ben ik in 2018 opnieuw gestart met het ontwikkelen van video’s onder de naam ‘Trainer Tom’. Inmiddels staat de teller op bijna 10.000 subscribers en 1,5 miljoen views.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in mijn kanaal en vergeet je niet te abonneren. Neemt natuurlijk niet weg dat ik graag jouw personal trainer wordt 👊

Kanaal bezoeken → Abonneren →

Reacties op video’s

Leon van Nobelen

“Hi Tom, bedankt voor de goede en duidelijke instructievideo’s. Ik ga deze oefening voor het trainen van de schouders en trapezius binnenkort zeker een keer uitvoeren.”

Reactie op: Upright row instructievideo

Simone Kool

Ik had ontzettend veel last van stijfheid in de onderrug en spanning in de bovenrug. Door het continu uitvoeren van de oefeningen gaat het nu een stuk beter.

Reactie op: Rugklachten door een holle rug

Bastiaan de Vendt

“Bedankt voor de oefeningen. Ik voer ze twee keer per dag uit en mijn rugpijn is aanzienlijk minder dan voorheen. Ook een heldere en duidelijke uitleg!”

Reactie op: Oefeningen tegen lage rugpijn

Veelgestelde vragen over personal training in Amsterdam

Wat kost een personal trainer?

Wat een personal trainer als uurtarief rekent is afhankelijk van zijn of haar ervaring en de locatie waar je traint. Ik werk zelf momenteel ongeveer 15 jaar als personal trainer en heb honderden cliënten geholpen bij het behalen van hun doelen. Dit doe ik vanuit mijn praktijk bij Original Physic in Amsterdam.

Voor een personal training sessie met mij betaal je €80. Kies je voor een duo training dan ligt het tarief op €120.

Hoe lang duurt een personal training sessie?

Een sessie duurt gemiddeld een uur.

Waar in Amsterdam geef je personal training?

Personal training geef ik vanuit Original Physic in Amsterdam-Noord. Het adres van de praktijk is Gedempt Hamerkanaal 10.

Original Physic staat voor een huiselijke sfeer met state-of-the-art apparatuur. De kleinschaligheid zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Daarnaast ben ik fysiotherapeut en bevindt mijn behandelkamer zich ook bij Original Physic. Kortom, hier heb ik alle apparatuur om jou op diverse vlakken te ondersteunen.

Geef je ook personal training aan huis?

Normaliter ontvang ik iedereen bij Original Physic in Amsterdam-Noord. Sommige trainingen die ik geef aan huis zijn voor een enkeling mogelijk. Hiervoor kun je mij benaderen via het contactformulier.

Hoe maak ik een afspraak voor personal training?

Voor het inplannen van een eerste afspraak kun je het formulier op deze pagina gebruiken. Tijdens de eerste afspraak bespreken we welke doelen jij nastreeft en wordt duidelijk welke weg we gaan behandelen om deze ook daadwerkelijk te behalen. In de praktijk zullen we meerdere keren per week gaan trainen op dagen en/of tijdstippen dat het jou uitkomt.

Hoeveel keer in de week moet ik trainen?

Hoeveel keer we per week aan de slag gaan hangt af van het doel dat je wilt bereiken. Dit doel kan wellicht te maken hebben met meer tevredenheid over je lichaam, sportspecifieke mijlpalen die je wilt behalen of blessures/pijnklachten waar je van af wilt. Wat de reden ook is, door middel van een uitgebreid intakegesprek zal duidelijk worden welke weg we gaan bewandelen, waarin ik de leidraad zal uitstippelen. Daaruit zal ook blijken hoeveel keer we per week gaan trainen.

Wat is een duo training?

Train je liever niet alleen maar met een vriend, vriendin of partner? Dan is een duo training voor jou wellicht het meest geschikt. Daarbij stel ik voor jullie beiden een persoonlijk plan op en gaan we samen werken aan jullie doel(en). De sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kunt motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Geef je ook groepslessen?

Groepslessen zijn mogelijk. Deze worden meestal gegeven in bedrijfsvorm en zijn zakelijk aftrekbaar. Hiervoor kun je mij benaderen via het contactformulier.

Kan ik je inhuren voor bedrijfsfitness?

Ja, dat is zeker mogelijk. Neem voor meer informatie contact met mij op via het contactformulier op deze pagina.

Ik woon niet in Amsterdam maar wil je wel als personal trainer, kan dat?

Indien de reistijd voor jou geen probleem is ben je uiteraard van harte welkom bij Original Physic in Amsterdam.